ISIS - M.o.p.s telefon Martina Brádlerová: +420 602 277 773
  Příchvoj 29
  507 23 Markvartice      
  info@isism.cz      

PRANÍ PRÁDLA

pračkaKaždý zákazník je pro nás důležitý a na kvalitě prádla nám velmi záleží!
Proto Vaše prádlo pereme samostatně, a to v pračkách PRIMUS s kapacitou náplně 5-23 kg. Tyto pračky jsou vybaveny mikroprocesorem zajišťujících automatickou volbu optimálních pracích programů a postupů. Pro praní Vašeho prádla používáme pouze prací prostředky té nejvyšší kvality, které jsou rakouského původu a zaručují šetrný přístup k životnímu prostředí.
Parametry prádelny a technologie praní jsou v souladu s hygienickými normami EU a předpisy ČR.

SUŠENÍ PRÁDLA

sušeníVaše prádlo sušíme v sušičkách PRIMUS, u kterých je kontrola zbytkové vlhkosti prádla samozřejmostí. Tudíž je vyloučeno přesoušení, srážení či zmačkání Vašeho prádla. Sušičky mají rozpětí teplot od 0oC do 85oC s postupným náběhem a permanentní kontrolou teploty,
a dále následným konečným ochlazením. Tento postup zaručuje šetrné vysušení Vašeho prádla.

ŽEHLENÍ A FINÁLNÍ ÚPRAVA PRÁDLA

žehličkaKonečnou úpravu Vašeho prádla provádíme na specializovaném žehlícím stroji PRIMUS. V této fázi věnujeme Vašemu prádlu maximální pozornost a každý jednotlivý kus kontrolujeme a ručně skládáme. Složitější tvary dožehlujeme na žehlících prknech.
Dalším důležitým bodem je samostatné balení prádla. Vaše prádlo zabalíme do speciální prodyšné mikroténové fólie. A jsme taktéž připraveni Vám jej zabalit i po jednotlivých kusech.

sběrnaSVOZ A ROZVOZ PRÁDLA

Vaše prádlo Vám ZDARMA dovezeme naší vlastní dopravou, a to i ve dnech pracovního klidu či svátku. Dodací lhůtu přizpůsobíme Vašim potřebám!

pračkaPŮJČOVÁNÍ PRÁDLA

Pokud chcete ušetřit peníze i starosti s nákupem prádla, máme pro Vás řešení! Rádi Vám zapůjčíme naše prádlo rozmanitých druhů.

opravnaOPRAVA ODĚVŮ

Má-li Vaše prádlo drobné nedostatky, s radostí jej opravíme!